ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Project {Χ}ealth- What you eat, is how you live

 

Η διατροφή είναι ο μοναδικός καθοριστικός παράγοντας για την υγεία μας που εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εμάς τους ιδίους. Εμείς αποφασίζουμε τι θα φάμε, πόσο θα φάμε και πόσο συχνά. Εμείς όμως μπορούμε να μάθουμε σωστές διατροφικές αξίες και να ελέγχουμε το διαιτολόγιο μας, για μια υγιή ζωή.

 

Ποιες τροφές μπορούμε να εντάξουμε στο διαιτολόγιό μας για να έχουμε ένα υγιές, όμορφο σώμα; Πώς μπορούμε να ελέγχουμε τις μερίδες μας, ώστε να ακολουθούμε σωστή διατροφή; Στο Project {Χ}ealth έρχεστε για μία ολοκληρωμένη μέριμνα στο σώμα σας, στη ψυχική και στη φυσική σας κατάσταση.

 

Μια ολοκληρωμένη διατροφική θεραπεία, μαθαίνει στο άτομο να κάνει σωστές διατροφικές επιλογές. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η υγεία και η προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και η αλλαγή προς έναν ισορροπημένο, τρόπο διατροφής, για μια ζωή. Γι’ αυτό το λόγο σχεδιάζουμε εξατομικευμένα διαιτολόγια τα οποία χαρίζουν υγεία και ευεξία, για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις. Σαν πρώτη φάση του προγράμματος σχεδιάζουμε ειδικά προγράμματα διατροφής σύμφωνα με τις διατροφικές ανάγκες του κάθε ατόμου, στην δεύτερη φάση προχωρούμε με μικρές αλλαγές ανάλογα με την προόδο και σαν τελευταία φάση προσπαθούμε να εντάξουμε όλα όσα έχει μάθει το άτομο για την διατροφή, τον μεταβολισμό του και την κατάσταση της υγείας του σε μια περιλιπτική συνεδρία.

 

Στο διαιτολογικό μας κέντρο ασχολούμαστε επίσης με την αντιμετώπιση την παχυσαρκίας και την απώλεια βάρους, για κάθε ηλικία. Σκοπός μας είναι όχι μόνο να χάσετε βάρος, αλλά μέσω της διατροφικής εκπαίδευσης, να καταφέρετε να το διατηρήσετε σε φυσιολογικά επίπεδα για μια ολόκληρη ζωή.

 

Ιδιαίτερη σημασία δίνουμε στην αντιμετώπιση των διατροφικών διαταραχών (νευρική ανορεξία, βουλιμία) και στοχεύουμε στην αλλαγή της διατροφικής συμπεριφοράς.