Αθλητική Διατροφή

Αθλητική Διατροφή

Για καλή υγεία ο οργανισμός μας χρειάζεται την κατάλληλη πρόσληψη θρεπτικών συστατικών. Για αυτούς που αθλούνται, είναι ένας λόγος παραπάνω να λαμβάνουν τις ανάλογες ποσότητες θρεπτικών ουσιών, αφού έχουν αυξημένες ενεργειακές ανάγκες, και μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την απόδοσή τους.

 

Για να ανταμείβεται η προσπάθεια στο γυμναστήριο ή στην προπόνηση σας θα πρέπει να επιλέγετε σωστά τι θα μπει στο πιάτο ή στο ποτήρι σας. Ο τύπος και η ποσότητα της τροφής αλλά και η ώρα του γεύματος μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση και το σωματικό βάρος αλλά και την σύσταση του σώματος.

 

Είτε είστε ερασιτέχνης, είτε είστε επαγγελματίας αθλητής, το Project {Χ}ealth θα δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής για τις προσωπικές σας ενεργειακές ανάγκες για να πετύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα κατά την προπόνηση σας. Αυτό περιλαμβάνει μέτρηση και μείωση του ποσοστού λίπους μέχρι και 2 κιλά τον μήνα μείωση, μέτρηση και αύξηση του μυϊκού ιστού και όγκου μέχρι και 1 κιλό τον μήνα αύξηση, συμβουλές για ενυδάτωση και μέτρηση κατακράτησης υγρών.